Rüyada meleğin konuştuğunu görmek

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, evleneceğinize, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleğin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek işlerinde kara geçeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek ismi duymak karar vermekte güçlük çekeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mikail meleği görmek yeni bir yol tutulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Rüyada meleğin elini tutmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek öpmek allah katında güzel mükafatlar almasına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada dört meleği görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Rüyada ölüm meleğini görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments