Rüyada mehdi geldiğini görmek

Rüyada mehdi geldiğini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mehdi geldiğini gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak sevgi göreceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mehdi geldiğini görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada kendini mehdi olarak görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mehdinin geleceğini görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mehdi duymak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada mehdi görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada imam mehdiyi görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments