Rüyada medine görmek

Rüyada medine görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ailesini utandırmayacağına işarettir.

Rüyada medine gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada medine hurması görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Rüyada mekke medine görmek allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada medine hurması yemek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, canının sağ olacağına yorulur.

Rüyada medineye gittiğini görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada medineye gideceğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada medine gitmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada medine görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada medineyi gitmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments