Rüyada medineye gittiğini görmek

Rüyada medineye gittiğini görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, dinini yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada medineye gittiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada mekke medineye gitmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada medcezir görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada medinede bulunmak rızkının kesilmeyeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada denizde medcezir görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada medinedeki yeşil kubbeyi görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada medine hurması görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada medinede olmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına tabir olunur.

Rüyada mekke ve medine görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments