Rüyada mavi taşlı yüzük almak

Rüyada mavi taşlı yüzük almak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulur.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada mavi taşlı yüzük görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yüzük taşı görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments