Rüyada mavi süpürge görmek

Rüyada mavi süpürge görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok sayıda borca gireceğine, sorunların yakında son bulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi süpürge gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mavi süpürge görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çöp süpürge görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada süpürge vermek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada uçan süpürgeye binmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı süpürge görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada süpürgelik görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge çöpü görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments