Rüyada mavi renkli duvar görmek

Rüyada mavi renkli duvar görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli duvar gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada mavi renk duvar görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada mavi renkte duvar görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada mavi duvar saati görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek büyük başarılar kazanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarları mavi görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek mutluluktan havalara uçacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments