Rüyada duvarları mavi görmek

Rüyada duvarları mavi görmek işiyle nam salacağına, dönülmez yollara gireceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada duvarları mavi gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada duvarları mavi görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk duvar görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok hayırlı insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte duvar görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, parasal krizler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments