Rüyada mavi duvarlı ev görmek

Rüyada mavi duvarlı ev görmek büyük bir sorun oluşacağına, kendisini işine vereceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvarlı ev gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte duvar görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalettir.

Rüyada mavi duvar saati görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk duvar görmek kırgınlıklar yaşanacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada duvarları mavi görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sahba

Rüyamda eşimle birlikte oda duvarının rengi mavi olan boş bir evi geziyorduk.Bu rüyanın anlamı nedir? Cevaplarsaniz sevinirim. Teşekkürler.