Rüyada askerlikten firar etmek

Rüyada askerlikten firar etmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada askerlikten firar etmek gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada askerlikten firar etmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada askerden firar etmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada firar ettiğini görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada cezaevinden firar etmek hileli bir işle karşılaşılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Rüyada hapisten firar etmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneden firar etmek sevindirici olaylar yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada asker tabutu taşımak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret eder.

Rüyada asker çizmesi görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments