Rüyada askerden firar etmek

Rüyada askerden firar etmek hayır duaları alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada askerden firar etmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada askerden firar etmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlikten firar etmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada firar ettiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinden firar etmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hapisten firar etmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneden firar etmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada asker ve köpek görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatih koçak

Rüyam da birden fazla kişi ile firar ettiğini görmek