Rüyada mavi kuşak görmek

Rüyada mavi kuşak görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, işlerinden feragat edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, darp edileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kuşak gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi kuşak görmek boş yere korku duyulacağına, tabiri caizse can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kuşak takmak dertlerin uzaklaştırılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe kuşak görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek hasret çekenlerin buluşacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalettir.

Rüyada ebem kuşağı görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada altın kuşak görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bel kuşağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments