Rüyada mavi kilim görmek

Rüyada mavi kilim görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, onlar için çabalayacağına, maddi yükünün artacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada mavi kilim gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada mavi kilim görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika kilim görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kilim satmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim dokumak işe zorla gidip geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim silkelemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada derede kilim yıkamak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işarettir.

Rüyada kilim çalmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, üzüntülü haberler alacağına işarettir.

Rüyada birinden kilim almak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments