Rüyada askerlerle savaşmak

Rüyada askerlerle savaşmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, onlardan fayda göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Rüyada askerlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Daha planlı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada asker olmak ve savaşmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada askerle savaşmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada asker olarak savaşmak kişinin muradına ereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlerle savaşmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada asker olup savaşmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet eder.

Rüyada askerde savaşmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada asker olmak savaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kafa dinleyeceğine yorulur.

Rüyada askere gidip savaşmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments