Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hainlik yapacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, rütbenin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek hayatının da zorlaşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments