Rüyada mavi dağ görmek

Rüyada mavi dağ görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi dağ gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada mavi dağ görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada dağa çikmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik dağ görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada çorak dağ görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada dağda yol aramak çok büyük destek vereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dağda insan görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada sina dağını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dağları aşmak hoşluklarla karşılaşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asena

Ruyamda 3 tane renkli dağı birden gördüm biri mavi,pembe ve yeşil renkte olmaktadır ve bu dağlara. Tirmanmaya çalışıyordum dağlara tirmanmayi başarmıştım…bu rüya ne anlama geliyor acaba?

Biz ARMY

Rüyamada baktığım dağın üzerinin mavi ve pembe boyayla örtülü olduğunu gördüm ve ben bir dağın üzerindeydim ve üzerinde olduğum dağ yem yeşildi otlarla örtülüydü