Rüyada mavi boncuk dağıtmak

Rüyada mavi boncuk dağıtmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuk dağıtmak gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada mavi boncuk dağıtmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk toplamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada birine mavi boncuk vermek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuk takmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk dizmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments