Rüyada mavi ateş görmek

Rüyada mavi ateş görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ateş gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Rüyada mavi ateş görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda ateş görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ateş söndürmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada silahla birine ateş etmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ateşten at görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşe girmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ateş ederken görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri ateşe vermek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments