Rüyada akan derede yüzmek

Rüyada akan derede yüzmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada akan derede yüzmek gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada akan derede yüzmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamur akan dere görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereden akan su görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada az akan dere görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mavi akan dere görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu akan dere görmek sağlığından olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede akan su görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments