Rüyada masaya yazı yazmak

Rüyada masaya yazı yazmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş ve mekan değiştireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Rüyada masaya yazı yazmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada çamura yazı yazmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yazı yazdığını görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak yeni mekânlara gireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada ele yazı yazmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline yazı yazmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine yorulur.

Rüyada yüze yazı yazmak hayal kırıklığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments