Rüyada gökyüzüne yazı yazmak

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak işinde aranan biri haline geleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada duvarlara yazı yazmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada havaya yazı yazmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartona yazı yazmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada kar üstüne yazı yazmak iyileşeceğine, toparlanacağına, güzel bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments