Rüyada masa üstünde uyumak

Rüyada masa üstünde uyumak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, gün yüzü görmeyeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa üstünde uyumak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada masa üstünde uyumak kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada masanın üstünde oturmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada masanın üstünde balık görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada masanın üstünde yatmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada masanın üstünde para görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde para görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada masa üstünde oturmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments