Rüyada masanın üstünde yatmak

Rüyada masanın üstünde yatmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada masanın üstünde yatmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dogum masasına yatmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulur.

Rüyada masa üstünde para görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde oturmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde uyumak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments