Rüyada masa saati almak

Rüyada masa saati almak maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa saati almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada masa saati hediye almak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada masa saati almak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret eder.

Rüyada masa saati görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Rüyada masanın üstünde balık görmek evliyseniz eşle iyi geçime, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel masa görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada yemek masasına oturmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada nikah masasından kalkmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments