Rüyada güzel masa görmek

Rüyada güzel masa görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, gelişim içine gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada güzel masa gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada güzel masa görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde uyumak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplantı masasında oturmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet masası görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Rüyada mutfak masasi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada nikah masasında ağlamak çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments