Rüyada martı pisliği görmek

Rüyada martı pisliği görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada martı pisliği gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada martı pisliği görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde martı görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada martı sürüsü görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük martı görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet eder.

Rüyada martı sevmek bahtının güzelleşeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada martı ve deniz görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve martı görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments