Rüyada martı sevmek

Rüyada martı sevmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, iyi huylar edineceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada martı sevmek gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada martı sevmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru martı görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş martı görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada martı ve deniz görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada martı pisliği görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde martı görmek şifa ve moral bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada martı sesi duymak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada martılara ekmek atmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments