Rüyada askerin kaçtığını görmek

Rüyada askerin kaçtığını görmek kırgınların barışacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza inanılır.

Rüyada askerin kaçtığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada askerin kaçtığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada askeri personel görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada askerin elini öpmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada askeri gemiye binmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet eder.

Rüyada askeri bölge görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada askeri silahla görmek güveninin artacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri hastaneye gitmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulur.

Rüyada askerin yandığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ihanet göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments