Rüyada askeri silahla görmek

Rüyada askeri silahla görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada askeri silahla gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada askeri silahlı görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına inanılır.

Rüyada askeri silahla görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Rüyada askerin elinde silah görmek makbul olan mallara kavuşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada rus askeri görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri arabaya binmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada askeri uçak görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri cenaze görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada askeri öpmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments