Rüyada askeri uçak görmek

Rüyada askeri uçak görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada askeri uçak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada askeri uçak düştüğünü görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri uçağa binmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada askeri uçak görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada askeri kıyafet görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada askeri üniformalı birini görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek gülmeye hasret kalacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada askeri okul kazanmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments