Rüyada mal boku görmek

Rüyada mal boku görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada mal boku gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada mal boku görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ucuza mal almak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işarettir.

Rüyada mal bulmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada mal yüklü kamyon görmek masumluğunu ispat edeceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada mal görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada mal paylaşmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada mal sahibi olduğunu görmek depresyona gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada malının çalınmasını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments