Rüyada askerin elinde silah görmek

Rüyada askerin elinde silah görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada askerin elinde silah gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada askerin elinde silah görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada askeri silahlı görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada askeri silahla görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada askerin elini öpmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin elini tutmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments