Rüyada askeri cenaze görmek

Rüyada askeri cenaze görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, onlarla arasının açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri cenaze gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri cenaze görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin yaralandığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada askeri silahla görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada askerin evine geldiğini görmek aile hayatında sevinileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada düşman askerine esir düşmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri darbe görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments