Rüyada mahkumun kaçtığını görmek

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mahkumun kaçtığını gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada mahkum kaçırmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Rüyada mahkum kadın görmek yokluk içine düşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kelepçeli mahkum görmek çok büyük zararlar edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkum arabası görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini mahkum görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mahkumun tahliye olduğunu görmek sıkıntılara neden olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments