Rüyada kendini mahkum görmek

Rüyada kendini mahkum görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini mahkum gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kendini mahkum görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mahkumun çıktığını görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mahkum olmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada hapse mahkum olmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada mahkum kadın görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mahkumun kaçtığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada idama mahkum edilmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını mahkum görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments