Rüyada kendini mahkum olarak görmek

Rüyada kendini mahkum olarak görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini mahkum olarak gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada ölüme mahkum edilmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada mahkum olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada mahkum olan birini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada mahkumun tahliye olduğunu görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahkum kaçırmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hapse mahkum olmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkumla konuşmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments