Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski mahalle arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek kendi işini kuracağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eski mahalleni görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalleyi görmek rahat nedir öğreneceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski mahalleye taşınmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir mahalle görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işarettir.

Rüyada eski mahallemi görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments