Rüyada lokum ve şeker görmek

Rüyada lokum ve şeker görmek güzel işlere imza atacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada lokum ve şeker gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada lokum şekeri yemek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum yemek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada lokum ve şeker görmek güven kaybına uğrayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada şeker lokum görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak güzel günlere kavuşacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum şekeri görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments