Rüyada liseyi kazandığını görmek

Rüyada liseyi kazandığını görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada liseyi kazandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada liseyi kazandığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada liseyi kazanmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada lise kazanmak kendi işinin sahibi olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak maddi anlamda zarar edeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada lisede olmak eğlenceli günler yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments