Rüyada liseye başladığını görmek

Rüyada liseye başladığını görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bolluk içinde yaşamaya, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada liseye başladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada liseye başlamak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada liseye başladığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fen lisesini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, rızkın ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada lise kazanmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada okuduğu liseyi görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işarettir.

Rüyada lise arkadaşını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada lise okumak dini inançların güçleneceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments