Rüyada beyaz leğen görmek

Rüyada beyaz leğen görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz leğen gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada beyaz leğen görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğende balık görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende un görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık leğeni görmek hayatının tamamen altüst olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı leğen görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğende bebek yıkamak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Rüyada delik leğen görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments