Rüyada leblebi yemek

Rüyada leblebi yemek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işinde en iyisi olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada leblebi yemek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Rüyada leblebi yemek rahat nefes alınacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada tuzlu leblebi yemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada sarı leblebi yemek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz leblebi yemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık leblebi görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments