Rüyada lavabonun kırıldığını görmek

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Rüyada lavabonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz lavabo görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni lavabo görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Rüyada tıkalı lavabo açmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık lavabo görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada banyo lavabosu görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada lavaboda su görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments