Rüyada sarma sarmak

Rüyada sarma sarmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sarma sarmak gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Rüyada sarma sarmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sarma sardığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine işaret eder.

Rüyada yaprak sarması sarmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması sarmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarması yemek ekmeksiz ve parasız kalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada çiğ sarma yemek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sarma görmek işlerinde başarı elde edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments