Rüyada lacivert kadife görmek

Rüyada lacivert kadife görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok kötü günler yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lacivert kadife gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada lacivert kadife görmek hayatının kolaylaşacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kadife görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kadife görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek şansının da açık olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine alamet eder.

Rüyada siyah kadife elbise giymek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments