Rüyada askere gidildiğini görmek

Rüyada askere gidildiğini görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, aileyle iş yapmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada askere gidildiğini gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada askere giden kişiyi görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada askere geri gitmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada askere gidip savaşmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada askerlik şubesine gitmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada askere giden birine para vermek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments