Rüyada askerlik şubesine gitmek

Rüyada askerlik şubesine gitmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerlik şubesi görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulur.

Rüyada banka şubesi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şube müdürünü görmek zenginliğe kavuşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada şube müdürü görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Rüyada askere gidene ağlamak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yokluk içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada askere ikinci defa gitmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı askere gitmek maddi imkanlarının çoğalacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments