Rüyada askere gidecek birini görmek

Rüyada askere gidecek birini görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gidecek birini gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeniden askere gitmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın askere gitmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada birinin askere gideceğini duymak ikisinin de çok rahat edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments