Rüyada askere aşık olmak

Rüyada askere aşık olmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine tabir olunur.

Rüyada askere aşık olmak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada askere aşık olmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere aşık olduğunu görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık veyseli görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğunu öpmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada bir kadına aşık olmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulur.

Rüyada başka birine aşık olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments