Rüyada uçan büyük kuşlar görmek

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan büyük kuşlar gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments